Must Have Accessoires voor Elke Man

De garderobe van een gentleman is inderdaad een kunstwerk en weerspiegelt iemands karakter. De inhoud van de kast onderscheidt jou van de rest en voor veel mannen kan het een enorme uitdaging vormen om de juiste garderobe samen te stellen. Echter, nadat u de juiste items verzameld heeft, wordt alles opeens veel makkelijker. Hier zijn items die u absoluut nodig heeft.

Het horloge

Voor veel mannen vormt dit de enige accessoire waarin ze echt kunnen investeren: een uitzonderlijke uurwerk. U kunt beter een enkel duur horloge hebben dan een paar grungy uurwerken. Het ziet er slecht uit als een mooi outfit wordt gesaboteerd door een lelijk horloge.

Stropdas

Hoe groter het aantal stropdassen een man heeft, hoe beter. Maar wees voorzichtig met het kiezen van uw stropdas. Het belangrijk is om goedkope exeplaren te vermijden, omdat ze er ook goedkoop uitzien, zelfs als u het combineerd met een duur overhemd en pak. Koop een stropdas die u zich kunt veroorloven, maar neem geen genoegen met slecht materiaal. Een navy blauwe das die gemaakt is van zijde materiaal is de beste keuze.

Portemonnee

Veel mannen houden dezelfde portemonnee zonder deze te vervangen of schoon te maken. In een portefeuille stopt u uw identificatiedocumenten en geld, en verdiend dus uw aandacht. U kunt eenvoudig trendy portefeuilles vinden van hoge kwaliteit en tegen betaalbare tarieven.

Sokken

Hoewel ze al tientallen jaren een tijdloos stuk herenmode zijn, kan de kunst van het selecteren van de juiste sokken kan een beetje ingewikkeld zijn. Maar elke man kan leren om de beste sokken te selecteren. Katoenen sokken genieten de voorkeur en de juiste kleur moet worden gekozen aan de hand van de kleur van de schoenen.

Sjaals

Veel mannen denken dat het dragen van een mooie sjaal alleen voor vrouwen is, maar dit is niet altijd het geval. Investeer in een hoge kwaliteit sjaal en draag het tijdens de winter om u warm te houden en op alle andere dagen om het stijlvol te houden. Het kan worden gecombineerd met een wollen winterjas of een casual jack.

Riem

Een hoge kwaliteit lederen riem, net als een extra paar schoenen, kunt u dragen voor een vrij lange periode. Zwart en chocoladebruin  behoren tot de rustige kleuren. Deze kleuren zijn fantastisch omdat ze makkelijk bij al uw outfits passen. Er zijn echter ook riemen met leuke patronen en riemen van gekleurd materiaal verkrijgbaar voor degenen die op willen vallen of zomaar een extra accent aan hun kleding willen geven.